Tuesday, December 15, 2009

Det som göms i snö kommer upp i tö

Bara för att vi ser bra ut på utsidan betyder det inte att vi inte gråter på insidan. Bara för att vi är verbala betyder det inte att vi uttrycker vår sanning. Bara för att vi kan göra något betyder det inte att det är rätt att göra det. Bara för att det finns gränser på kartan betyder det inte det är så jorden skapades. Bara för att någon annan vinner, betyder det inte att vi automatiskt förlorar. Bara för att det snöar i dag betyder det inte att solen inte kommer att skina imorgon.

Vi kanske var lite mesiga i förmiddags, men det betyder inte att vi inte i eftermiddag kan ta på den största kostymen vi kan hitta, kliva upp fem pinnhål, kräma på för kung och fosterland, kliva ut i snön och leta upp någon som behöver vår närvaro, våra lyssnande öron och vårt hjärta. Ge vårt allt och lita på att om vi tar ett steg emot vårt högsta jag, så kommer vårt högsta jag ta två steg emot oss.

Vi slipper inte undan att ta ansvar, att kliva i hela vår potential eller att göra rätt. Universum ser oss. Och oavsett hur vi ser på universum så är det fortfarande så att det som göms i snö kommer upp i tö. Varför då inte smälta snön redan i dag och ta tag i det som väntar? Bara du vet vad och bara du får njuta av tillfredsställelsen det innebär att vara sann emot sig själv. Enjoy!

1 comment:

Karl-Johan Almegård said...

Underbara ord vännen! Inspirerande. Karl-Johan